Wednesday, May 31, 2006

Cooking with the Evilsons arvostelu


Oma tausta

Näistä kavereista olen digannut pitkään. Pitkälti siitä syystä että bändi joka saa samalla keikalla hc-punkkarit ja Espoon ”pappa betalar” tytöt viihtymään ei vaan voi olla huono. Olen vuosien saatossa nähnyt paljon bändejä mutta Evilsonsien live-fiilistä ei hakkaa kukaan. Edesmennyt Reprinted haastoi mutta kuoli ennen aikojaan pois.

Vaikka en aina ole samaa mieltä sanoitusten kanssa (helvetisti auringonpaistetta ja onnellisia fiiliksiä) niin kuitenkin on hienoa että on olemassa feel good bändejä jotka eivät ole levy-yhtiöiden tuotoksia jonkun vitun Idols-kisan kautta.

Bändi

Espoon Petaksesta (ainakin virallisesti) vuonna 2000 perustettu ska-pumppu joka julkaisi ensimmäisen EP:n De mysteriis dom skatathanas v.2001 ja saikin yllätyshitin Radio X3m:n listalle kun haastajan paikalta lähtenyt kappale meni suoraan ykköseksi ohi mm Madonnan.

Levytyssopimus saatiin 2003 Fullhouse Recordsilta millä julkaistiin myös ensimmäinen pitkäsoitto Petas City Rockers helmikuussa 2004. Tätä minun on hieman vaikea kommentoida koska olen onnistunut kyseisen cd:n hukkaamaan. Bailumusaa kuitenkin ja kappale Everyday on aivan loistava.

Puolitoista vuotta kiertueita, levy-yhtiö (ja rumpali) vaihtoon ja tilalle Stupido, ja bändi oli valmis julkaisemaan uusimmansa Cooking with…. Rumpali on mennyt vaihtoon kosketinsoittaja ”Maha” Sutinen on kiinnitetty täysipäiväiseksi pahaksi pojaksi. En muista milloin olisin keikalla nauranut niin paljon kuin Petas City Rockersin levyjulkkareissa mihin herra Sutinen ilmeisesti tuli vähän myöhässä koska juoksi Tavalle salin puolelle kiipesi lavalle puolen setin kieppeillä ja VAIHTOI VITTU VAATTEET HARRY POTTER-ASUKSI LAVALLA ennen kun hän aloitti soittamisen.

Cooking with….

01.Sneaky Men
02. Rain & Sunshine
03. Old Town
04. Pack of Wolves
05. Everlasting
06. Let Us Down
07. Ruff 'n Tuff
08. Soul Searching
09. Let's Swing
10. Love For Music
11. Cryin' Eyes

Uusin lätty sisältää entistä monipuolisempaa Evilson-hyvyyttä ja olen vakuuttunut siitä että tältä levyltä löytyy kaikille jotain. Tämä on levyn vahvuus mutta myöskin suurin/ainoa heikkous koska tämä on johtanut siihen että musiikillisesti tämä on hieman sekava. Itse olen totaalisesti koukussa biiseihin Rain & Sunshine (vuosikymmenen kesäbiisi), Pack of Wolves (sinkku), Everlasting (niin koukuttava kertsi), Ruff´n Tuff (hieno groove) ja Soul Searching (pikkukivaa kikkailua: One time, two time jne). Sen sijaan enemmän reggeatyylisistä kappaleista en niinkään diggaa mutta niin kuin sanoin; kaikille jotain.

Loppuarvio

Tässä se on, vuoden kesälevy kuin tehty bissen kittaamiseen kalliolla auringonlaskussa. Osoitteesta www.evilsons.fi voi käydä kuuntelemassa maistiaisia mutta tämä levy kannattaa ostaa….

Tuesday, May 30, 2006

Apocalypse. Now.

Helsingin Sanomat 30.05.2006
PORVOO.
Poliisi on ottanut eilisiltana kiinni useita henkilöitä epäiltynä Porvoon tuomiokirkon sytyttämisestä tai osallisuudesta tekoon. Poliisi on kuulustellut epäiltyjä alustavasti.

Ylikomisario Bengt Renlundin mukaan kiinniotettuja epäillään törkeästä tuhotyöstä. Renlund ei toistaiseksi halua kertoa, kuinka monta epäiltyjä on.

"Enemmän kuin yksi henkilö on otettu kiinni. Heitä on alustavasti kuulusteltu ja tänään aamusta jatketaan kuulusteluja. Heitä epäillään kirkon poltosta", kertoi Renlund STT:lle.

Minun tietolähteiden mukaan epäiltyjä on 202; Ne 200 tulevaa aviomiestä joiden häät siirtyivät, Lordi (laulaja, ei bändi) ja pimeyden ruhtinas Saatana itse.

Monday, May 29, 2006

Mayday 3 tulokset ja kommentit

Jep, eli perjantaina pidettiin aikaisemmin mainittu Mayday 3 wrestlingtapahtuma Helsingin Gloriassa pelonsekaisin tuntein että paljonko Lordin kansanjuhla sotkee suunnitelmia. Vielä kun joku radiokanava (olisko ollut City) mainosti että Lordi olisi meillä esiintymässä. Glorian henkilökunta oli tästä riemuissaan koska oletti että paikalle tulee sadoittain pissiksiä jotka vittuilevat siitä että Lordi ei paikalla ole. Näin ei kuitenkaan käynyt mutta ihmeteltiin porukalla kuka tällainen markkinointinero on ollut. Hitto kun olisi keksinyt tuon itse.
No mökki oli joka tapauksessa täynnä (tai ainakin suht. lähellä) ja tunnelma aivan uskomaton. Olen kussut elämästäni menemään tuhansia tunteja telkkarin edessä ja seurannut painia melkein jokaisesta maailmankolkasta enkä ole KOSKAAN, siis KOSKAAN kuullut sellaisia yleisöreaktioita mitä viimeiset kaksi matsia sai. Matsit olivat keskimäärin hyvin laadukkaita ja Wesna (Kroatin lahja naispainille) oli tajuttoman kova.
Alkoi myös PWF:ssä uusi aikakausi kun Stark Adder voitti mestaruusvyön äärimmäisen jännittävä main eventin päätteeksi. Vanha mestari Starbuck ilmoitti ennen matsia lopettavansa mikäli vyön häviää joten näyttää siltä että joudutaan pärjäämään ilman Canadian Rebeliä jatkossa.
Tulokset:

Pitdog vs Ibo Ten
Pitdog voitti lyömällä Iboa kaksi kertaa vyön alle tuomarin (ei minä) katsoessa muualle. Pidari viimeisteli vielä voiton hyvin ilkeä näköisellä double arm DDT:llä.

Suomi-poika vs Ville "Tuho" Torvinen
Torvinen voitti ottelun missä nähtiin ensimmäistä kertaa hänen uusi sihteerinsä Kata. Eikös Ville osaa lukea ja kirjoittaa itse.

AMON vs The Saint
Amppa jatkoi taisteluaan Rat Packia vastaan, tällä kertaa löylytyksessä Sintti. Matsi päättyi kuitenkin tuplahylkäykseen kun sain tarpeekseni jatkuvasta huijaamisesta. RP:n Omega hyökkäsi matsin jälkeen AMONin kimppuun tuolilla ja RP pääsikin hetkellisesti niskan päälle ennen kuin Team Horna tuli apuun ja näin syntyi The Unholy Alliance. Pikku P sai ansaitut Holy Shit chantit kehästä ulos voltillaan.

Team Lutka (Valentine&Hel) vs Eddie Anarchy&Wesna
Todella vaudikas ja laadukas ottelu mikä loppui Wesnan tehtyä Styles Clashin Helille. Wesna sai yleisöltä ansaitut Please come back huudot. Toivottavasti tulee; hyvä painija ja mukava tyyppi.

Starbuck vs Stark Adder 30 min iron man
Adder voitti tämän tasaisen ottelun 3-4 viime sekunneilla. Ratkaisut:
1-0 Starbuck selätys (kyynärpää naamaan Adderin ponnistaessa köysiltä)
1-1 Adder selätys (Oklahoma roll)
2-1 Starbuck selätys (Piledriver)
3-1 Starbuck selätys (Adder vielä pihalla Piledriverista)
3-2 Adder selätys (Tod.siisti Springboard Bulldog)
3-3 Adder selätys (Crusifix pin)
3-4 Adder luovutus (Starbuck luovutti Constrictoriin viime sekunneilla)


Eroottiset tuliaseet opetti tauolla että Homo syö paskaa, paras biisi ikinä :)

Sunday, May 28, 2006

Sillanpää revisited

Voihan sen tehdä hienovaraisestikin. Esimerkkinä uutisointi viimeisistä havainnoista Kari S. Tikan liikkeistä ennen kuolemaa.

"Viimeinen havainto
Tikasta on Iso Roobertinkadulla sijaitsevan ravintola DTM:n edustalta torstaina aamuyöllä varttia vaille neljä, jolloin ravintola oli sulkeutumassa"

Kysymys vaan herää; jos kuoleman jälkeen paljastuu homoksi, tuleeko silloin arkusta ulos????Friday, May 26, 2006

Karvisen kavereita

Ratkaisin aamulla ajankulukseni Suomen talouden molemmat ongelmat, Kiina-ilmiön ja väestön ikärakenteen tuomat haitat.
Yksinkertaista:
Vanhukset ompelemaan vaikka jalkapalloja tai merkkivaatteita. Jos Lee-perheen nelivuotiaat osaavat ja jaksavat niin kyllä vittu naapurin mummokin voi neulaan tarttua. Palkkaa maksettaisiin 65 senttiä tunnissa ja työpäiviä olisi viikossa kuusi kappaletta milloin tehtäisiin 12 tunnin päiviä. Tällä tavalla vanhus tienaisi päivässä 7,80€ ja kuukaudessa 187,20€ mikä olisi sopiva korvaus tehdystä työstä. Luonnolliseti tämä vähennettäisiin eläkkeistä ja verotettaisiin lisäansiona mutta sen vastineeksi saadaan teollisuutta Suomeen ja suuret ikäluokat maksamaan omat sotkut....


Go Pajamäki Go!!!

Wednesday, May 24, 2006

Lordi luolastossa

Jos itsellä joskus on liian vähän tekemistä niin allaolevan linkin avulla todistan maailmalle että niin on muillakin.

http://lordinnethackblogi.blogspot.com/

Todella säälittäväksi tässä tekee sen että olen itse viettänyt saman pelin ääressä aivan vitusti aikaa. Kaksi pointtia:
1.Olen helvetin paljon parempi pelaaja
2.En pitänyt asian tiimoilta blogia.

Kuitenkin siistiä että Nethackin ensimmäinen versio tuli 80-luvulla ja se on kai teoriassa mahdollinen läpäistä mutta en ole mistään kuullut että kukaan sen olisi tehnyt. Pelissä on merkkipohjainen grafiikka ja päähahmo on @-merkki joka kohtaa kirjaimia luolastossa. I shit you not.Silti niin fucking koukuttavaa.
Tai löytyy kyllä kököllä "oikealla" grafiikalla mutta se on niin väärin että sattuu.
Eikä mulla uudella koneella ole edes sitä. Hmm. Eikun lataamaan.

Eli digitaalista heroiinia täältä

Mayday 3


Kun ei ole muutakaan niin ajattelin tähän kohtaan mainostaa Lordin voitonjuhlien jälkeen pidettävää wrestling tapahtumaa. Kyseessä on siis aitoon amerikkalaiseen henkeen kotimaisin voimin (pääosin) toteutettu viihdekokonaisuus. Painia ja rokkia. Soittopuolesta vastaa aina loistava Hybrid Children ja uudempi tuttavuus Soul Relic. Lisäbonuksena mitä ei muualla juuri mainosteta voin paljastaa että lauteilla on myös hämeenlinnalainen Eroottiset Tuliaseet.
Pääottelussa ovat napit vastakkain opettaja ja oppilas Starbuck (can) - Stark Adder (suomi). Ottelu käydään 30 minuutin iron man-otteluna eli eniten selätyksiä ja luovutuksia puolessa tunnissa saavuttanut voittaa PWF:n Suomen mestaruuden joka viimeiset 8 kuukautta on ollut tiukasti kanadalaisen hyppysissä.
Eli kaikille jotka luulevat että Smackdown ja WWE on ainoa varteenotettava vaihtoehto wrestlingin suhteen niin suosittelen lämpimästi tutustumista kotimaiseen vaihtoehtoon. Iskut kovempia ja liput halvempia. Oikeasti 13€ koko illan viihteestä ei ole paha, maksoin viimeksi kun Smackdown oli Helsingissä yli 60€ ringside paikasta mistä ei nähnyt hevonvitunmitään.

Ja olenhan minä tuomaroimassa Main Eventin joten nekin jotka eivät lihaksista pidä saavat rahoilleen vastinetta :)

Monday, May 22, 2006

Kiss me I´m shitfaced

Vaihteeksi havainto duunin röökipaikalta:
Kello:09.10
Sää:Vettä sataa kuin Esterin naapurin einiinanorektisestä hanurista
Henkilöt:6 kpl spurgua dokaamassa aamujuomat pienen katoksen alla.

Siis oikeasti jos minulla ei olisi duunia/elämää niin joisin tod.näk itsekin liikaa mutta en ainakaan vittu seisoisi aamuysiltä kaatosateessa. Ihan sen takia että koska ei olisi töitä ei olisi pakko nousta aamulla joten juominen siirtyisi lähemmäs puolta päivää.
Tietyllä tavalla joutuu kunnioittamaan näitä laitapuolen kulkijoita jotka ovat omistautuneet elämäntyölleen ihan täysillä. Tai sitten tukia maksetaan ihan vitusti liikaa koska ei minulla työssäkäyvänä olisi tuollaiseen varaa....

Lucky number Slevin

Slevinillä (Josh Hartnett) on huono päivä. Duuni mennyt alta, vaimo pettänyt, jäänyt kodittomaksi ja vielä tullut ryösteyksi. Tullessaan kaverin kämpille paikalle ilmestyy kaunis naapurin tyttö (Lucy Liu) ja heti perään pari elokuvahistorian hassuimmista ganstereista Elvis ja Slow jotka työskentelevät The Bossille (Morgan Freeman). Käy ilmi että Sleviniä luullaan kaverikseen jonka kämpiltä hänet on siepattu. Kohta perässä ovat juutalaismafia, The Bossin porukka, poliisit ja Bruce Willisin esittämä palkkamurhaaja Goodcat. Kuitenkin vaikuttaa vahvasti siltä että Slevinillä on jotain kiikarissa itselläänkin.
Näillä aineksilla soppa on valmis ja varsin mielenkiintoinen puolitoistatuntinen seuraa. Toki logiikka paikoitellen ontuu mutta aivan loistavat näyttelijäsuoritukset paikkaavat tämän asian. Pidin myös siitä että elokuvasta huokuu Film Noir henkeä kuitenkaan siltä näyttämättä.
Enpä olisi pari vuotta sitten uskonut että Hartnetistä irtoaa näin mojovia suorituksia mitä viime aikoina on nähty. Viime vuoden pienenpieni rooli Sin Cityssä (2005 vuoden paras leffa imho) oli arvoituksellisuudessaan hieno. Toivottavasti hän pääsee uusimaan roolinsa syksyllä julkaistavassa Sin City 2:ssa.

Tuomio:
Ei mitään elämää suurempaa mutta kaikin puolin hyvin tehty ja näytelty viihdyttävä pieni elokuva. Tälle näkisi mielellään vaikka jatkoa...
Pistearvio: 7 1/2

Not fade away

Olipa taas mielenkiintoinen viikonloppu. Tomaattikekkerit päättyi meikäläisen änkytykseen 47 sekunnin kohdalla. Aina voi syyttää muita, minuthan kuulutettiin väärässä kohtaa sisälle ja ensimmäinen punainen (kolmesta tippui) tuli esittelyn aikana milloin meni konseptit sen verran sekaisin että kaksi muuta tuli kuin ilmaiseksi. Loppujen lopuksi kuitenkin oma moka. Rupesin epäilemään settiä kun huomasin että yleisössä (ja tuomaristossa) nuoret naiset olivat enemmistöä ja mun jutut olisi liikkunut suihinotto/lätkä/huumeet akselilla. Joten opittuja:
-Itsevarmuutta helvetisti enemmän
-Omaan settiin pakko uskoa. Niin kuin juontaja Riku Suokas (vai oliko se Pekka Jalava) oli yhdelle kanssakilpailijalle sanonut (ja tarrannut rinnuksista kiinni) SAY IT LIKE YOU MEAN IT!!!
-J-P Kangas joka kisan voitti ansaitsi todella voittonsa. Loistavaa settiä ja tästä miehestä kuullaan ennen pitkää paljon.
-Änkyttäminen alkoi jo ennen esiintymistä kun kävin moikkaamassa Lotta Backlundia. Ajattelin aloittaa jollain nasevalla Beavis and Butthead jutulla esim. I am the mighty Cornholio, you WILL bow down before the almighty bunghole. Tai jotain. Onneksi tuo täysjärkiseltä vaikuttaminen ei ole ennenkään ollut mikään prioriteetti. Koska en saanut suustani mitään edes tuolla tasolla järkevää...

Friday, May 19, 2006

Killer tomatoes eat Hämeenlinna

Jee, jee tänään pitäisi esiintyä Tomaatteja tomaatteja festarin Kongi-klubilla. Jännittää taas enemmän kuin neitsyyden menetys. Mitä se tavallaan on. Alkuviikosta ei stressannut mkä sitten johti siihen että settiä ei ole valmisteltu kovin huolellisesti. No kerta se on ensimmäinen improtessakin.
Joten rakkaat lukijat (kyllä molemmille tasapuolisesti) huomiseen, ellette joudu kärsimään esitystä ihan first hand....

Go Lordi GO!!!

Thursday, May 18, 2006

Mustan helmen kirous osa 1 / Draama / Toiminta

Kaikki hyvä (ja onneksi joskus huonokin) loppuu aikanaan ja koska jenkeissä on menossa sweeps-viikot tarkoittaa tämä että käytännössä kaikki sarjat jää kesätauolle tai loppuu kokonaan. Itse en enää katso suomalaisesta telkkarista mitään ulkomaalaisia sarjoja vaan katson ne muualta. En kerro mistä J

Tässä muutaman rivin yhteenveto mitä on tullut tänä vuonna katsottua:

4400

Katsoin molemmat tuotantokaudet muutamassa päivässä (ei ollut kuin yhteensä 18 jaksoa) ja olin ihan positiivisesti yllättynyt. Kyseessä suht. laadukas draama sci-fillä höystettynä joka pyörii Suomessa Nelosella. Jatkoa on luvassa mikä on hyvä koska viimeinen jakso loppui sanoihin

-At least it´s all over…

-No, the war is just beginning

Eli nyt on sekin spoilattu, kiitokset voi osoittaa yhteiskunnalle joka on tehnyt minusta tällaisen.

The O.C.

Loistavan toisen tuotantokauden jälkeen (se mikä Suomessa kai nyt pyörii) oli odotukset varsin korkealla ja pettymys suhteessa siihen. Samoja vanhoja juttuja uudelleen pakattuna johti siihen että tein puolessavälissä kautta päätöksen että lopetan seuraamisen kauden lopussa. Kuitenkin viimeiset viisi jaksoa oli sen verran hyviä että kai joutuu vielä ensi vuonna ainakin alun katsomaan. Vuoden parhaita läppiä:

Summer Marisalle:You know that movie about the gay guys on the mountain

Marissa salamannopeasti: Yeah, Lord of the rings

Summer yhtä nopeasti: Yeah that´s it

Everwood

En todellakaan seuraa mutta vaimo on totaalikoukussa. Roskaa joka onneksi loppuu tähän neljänteen tuotantokauteen.

Prison Break

Sarja joka kertoo huippuälykkäästä arkkitehdistä joka ryöstää pankin joutuakseen samaan vankilaan missä hänen veli odottaa kuolemaa, luonnollisesti tuomittu kuolemaan murhasta mihin hän on syytön. Ihan ok jännitysviihdettä, varsinkin sarjan alkupuoli on hyvä mutta loppua kohti on käynyt häiritsemään se että vaikka päähenkilö on perinteinen good guy niin viattomien ruumiita kasaantuu hieman liikaa. Saa toki viattomia kuolla ja yleensä se on jopa hauskaa ja suotavaa mutta silloin päähenkilön pitää olla Jack Bauerin kaltainen kusipää. Muuten tulee moraalinen paradoksi. Niin kuin tässä.

Heist

Oceans 11/12/13 klooni missä sekalainen joukko rikollisia suunnittelee ryöstävänsä Rodeo Driven kultasepät Oscar-gaalan alla. Miten siinä kävi jäänee arvoitukseksi koska sarja loppui (ihan syystä) kuin seinään viiden jakson jälkeen. Ensimmäinen jakso oli viihdyttävä Tarantinomaisella dialogilla mutta sen jälkeen ei kyllä paljon hyvää tästä keksi.

Prison Break

Vankeinhoito- ja kriminaalihuoltoalan työntekijät vastustavat torstaiaamun kolmituntisella työnseisauksellaan alan työvoimaleikkauksia. Lakko koskee kaikkia vankiloita, ja mielenilmaisun aikana vangit eivät pääse esimerkiksi töihin, opiskelemaan, kuntoutukseen eivätkä kursseille, vaan heidät lukitaan aamulla selleihinsä.

Voi pieniä vankiparkoja, joutuu kokonaiset kolme tuntia viettämään selleissään eivätkä pääse kuntoukseen tai kursseille. Vapise Guantanamo, Suomessa osataan tuo Cruel and unusual punishment. Siis oikeasti tajuaisin että tällainen roska ylittää uutiskynnyksen jos vangit joutuisivat makaamaan sen kolme tuntia alastomassa ihmispyramiidissa tai kuuntelemaan Metallicaa. Tällaisenaan en niinkään.

Wednesday, May 17, 2006

Stand up Hanurissa

Löytyi sellainen helmi Espoosta kun kaksi kertaa kuukaudessa pidettävä Stand up klubi Hanuri Sellon Basessa. Nähtävästi klubi on jäämässä kesätauolle kesäkuussa mutta eilen meno oli varsin hyvää ja sisäänpääsy ilmainen. Muutama sana esiintyjistä:


<-----------------------Harri Lagström
Toimi illan mc:nä ja pääesiintyjänä. En ole ennen herraa nähnyt mutta sen huomasi heti ettei vuoden 2005 tulokas titteli ole ilmaiseksi annettu. Loistava, loistava keikka missä oli minun makuun juuri täydellisessä suhteessa ilkeilyä, mauttomuuksia JA OIKEATA ASIAA. Joku päivä vielä pöllin tuon kaavan että ensin naurattaa ihmisiä (pitäisi vaan olla hauskat jutut) ja loppuun oksentaa yhteiskuntakritiikkiä. Fucking brilliant.
<----------------------Ida Grönlund
Oli vara-naisena paikalla kun varsinainen esiintyjä oli sairastunut. Ida oli myös minulle uusi tuttavuus, olin kyllä lukenut hänestä varsin hyviä juttuja mutta oletin että menkat/lapset/parisuhde edellä mennään niin kuin usein naiskomiikassa. Mutta ei menty. Niin absurdia huumoria sai Ida väännettyä että meikäläinen oli kyyneleissä suurimman osan setistä. Sai väännettyä todella hauskaa läppää siitä että asuu Kalliossa ja tekee työtä opettajana.
<--------Antti Virtanen

Antti oli kehittynyt viime näkemästä paljon, ei edelleen minun suosikkeja mutta varsin viihdyttävän setin veti. Teki illasta kokonaisuutena ihan toimivan.Eli jos Espooseen jostain syystä joku täysjärkinen eksyy (kts edellinen posti) niin tämä klubi kannattaa tsekata. Seuraavan kerran Hanurissa nauretaan (?) 30.05.2006

http://www.ravintolabase.fi/standup.shtml

Tuesday, May 16, 2006

Avoin kirje joensuulaiselle skinille

Hyvä jästipää
Ei, minulla ei ole sinulle piriä poistaa eikä minun tatuointi ole vankilassa otettu. Ja koska en ole koskaan vankilassa istunut niin me ei myöskään niiltä ajoilta valitettavasti tunneta. Enkä näin ollen myöskään ole amfetamiinista riippuvainen. Niin, ihan oikeasti, ei tunneta. Ja kun kysyt mitä minä nykyään teen ja minä vastaan että olen rahoitusalalla niin se ei tarkoita että olen siirtynyt diilaamisesta koronkiskontaan. Ihan oikeasti. Vitun urpo.

Rakkaudella
Robert

Monday, May 15, 2006

How will I laugh tomorrow when I can´t even smile today

Ja itsemurha-teemalla jatketaan. Tuo mainio ruotsalaisjulkaisu Expressen on listannut erilaisia merkkejä mistä voi päätellä että läheinen suunnittelee DYI eutanasiaa. Koska minä välitän, I really do, ajattelin listata teille muutaman näistä:

Risken för självmord ökar när en förändring - ofta negativ - som till exempel skilsmässa, uppbrott, kärleks bekymmer, dåliga resultat eller bråk på skolan eller jobbet inträffar
.
Eli riski että joku tappaa itsensä on suurempi jos elämässä on tapahtunut joku muutos, yleensä huonompaan suuntaan. Hyvää päivää Turun konttorista Tohtori Itsestäänselvyys tässä. Ajattelin infota teitä että ihmiset jolla elämä menee huonompaan suuntaan tappaa itsensä useammin kuin tuoreet lottovoittajat.

Hittar du ett stort antal tabletter eller ett rep hos någon finns all anledning till uppmärksamhet.
Eli jos löytyy kasapäin mömmöjä tai köysi niin kannattaa pitää henkilö silmällä. Tai vaihtoehtoisesti pyytää nappi tai kaksi jos niitä kerran on toisella liikaa. Jaettu lääkehumala on iloinen lääkehumala. Tohtori Itsestäänselvyydellä ei ollut tähän lisättävää.

Var uppmärksam på förändringar. Om hon/han börjar skolka/inte går till jobbet, aldrig får besök av vänner, aldrig går ut.
Muutoksia pitää tarkkailla, eli jos henkilö ei käy töissä tai koulussa, ei käy ystäviä kylässä tai ei koskaan poistu kotoa. Siis que? Jos meikäläinen saisi elää noin niin olisin niin onnellinen että oksat pois hanurista. Ei duunia., ei vieraita, ei auringonvaloa.

Että ei kun tuttuja tarkkailemaan....

Saariston lapsia sorsitaan

Nelosen nettikaupan toimitusehdoista:
Toimitamme tilauksia vain Manner-Suomeen.

http://www.eshop.fi/4shop/

Eli Fuck You Korppoo ja Ahvenanmaa ihan kokonaisuutena. Muuttakaa Helsinkiin.


Friday, May 12, 2006

Pieni maailmanloppu

Todistaakseni kaikille että mulla ei ole elämää niin tästä seuraa Euroviisu ennakko. Syvälle on vajottu. Tässä kommentit kappaleista mitä FST kanavalta kuulin. Lordi tappaa finaalissa kaikki vaikka ei tänään lauteilla ollutkaan......


Moldavia:
Jotain aivan sairaan kauheata kasari roskaa. Lienee tosin kieli poskella tehtyä koska kukaan ei voi vääntää tuollaista tuon näköisenä tosissaan. Joten varmaan kaukana illan paskimmasta esityksestä.

Israel:
Tummaihoinen kaveri laattaamassa r&b:ta. Olisi mielummin tavoitellut uraa itsemurhapommitajana. Tai makasiininpolttajana.

Norja:
Sekava kokonaisuus. Laulajatyttö oli kaikin puolin ok ja oli korjauttanut leegot verrattuna siihen hevoshymyyn mikä näkyi esittelyvideossa. Asteikolla 0-10 missä 10 on tylsin koskaan tehty kappale tämä on puhdas 9. Euroviisupisteissä ehkä 1.

Espanja
Yäkyäkyäk. Ketsuppilutkat in the house. Hyi vittu. -900 pistettä.

Malta
Eurodiskoa mitä on kuultu noin miljoona kertaa aikaisemmin. Vaimon mukaan pöllitty Famelta. Ei varmaan loukkaa ketään. Next.

Saksa
Hitler goes Rednex. Kantrin ja diskon välimaastosta löytyi yllättän viihdyttävä kappale. Toivottavasti pärjää. Vaatetus oli niin punaniskaa että oksat pois. Mistä tietenkin lisäpisteitä.

Tanska
Vuosikymmenet ehkä hieman sekaisin, twist taisi viimeksi olla kova sana 60-luvulla. Kuitenkin ihan kiva esitys/biisi.

Romania
Kts. Malta miinus vaimon kommentti.

Englanti
Jotain kevyt räppiä. Ei vakuuttanut. Koreografiassa nuoria tyttöjä koulupuvuissa mistä pitäisi irrota miljoona pistettä mutta minua häiritsi että he eivät tanssineet tolpan ympärillä vaan kököttivät pulpettien takana suurimman osan esityksestä. So many lost opportunities.

Kreikka
Hieman rokahtava, todella hyvä kappale näissä piireissä. Tod.näk illan paras.

Ranska
Nyt lainataan Alkaline Triolta : ....as boring as heaven I watch flies fuck on channel 11. No en nähnyt nussivia kärpäsiä mutta olisin mieluusti vaihtanut kanavaa jos sellaista olisi ollut tarjolla.

Kroatia
Tätä en tajunnut alkuunkaan. Laulajalla suu joka saa Jaggerin häpeämään. Ellei tämä tummatukkainen nainen niele jonkun vastustajan päätä niin en näe pointtia tässä.

Ja nyt baariin juhlimaan 170.000€ pankkilainaa :(

Te muut voisitte vaikka polttaa Oopperan. Pliis.

Thursday, May 11, 2006

I´m a suicidal failure and I just can´t kill myself


Enpä ole vuosiin lukenut mitään (ehkä Pottereita lukuunottamatta, ja kyllä, olen 29v) mikä olisi vienyt mennessään noin lujaa. Toki olen oppinut odottamaan Nick Hornbyn kirjoilta aika paljon mutta tuntuu melkein naurettavalta että voi tulla sellainen fiilis että kirja olisi kirjoitettu juuri minulle. Hersyvää, todella mustaa huumoria kirjassa joka kertoo neljästä kovin erillaisista tyypeistä jotka ovat päättäneet (toisista tietämättä) uudenvuodenaattona tappaa itsensä hyppäämällä saman talon katolta. Paikalla on entinen tv-tähti joka hairahtui panemaan 15-v tyttöä, joutui vankilaan ja menetti kaiken. Tutustutaan myös uskovaiseen keski-ikäiseen naiseen jonka koko elämä pyörii kehitysvammaisen pojan hoivaamisen ympärillä. JJ sen sijaan on epäonnistunut amerikkalainen (kirjan tapahtumat sijoittuvat Lontooseen) rokkari joka on huomannut että bändin jälkeistä elämää ei ole. Jess on ministerin tytär jolla on selviä mielenterveysongelmia.

Eli set-up ei ehkä kuulosta kovin hauskalta mutta seriously kirja jossa viitataan allaoleviin asioihin niin on tohtorin sanoin Fantastic.

-Joe Strummer / The Clash
-Ramones
-Buffy the vampire slayer
-Dalekit (Dr. Whon arkkiviholliset)

Lukekaa jumalauta. Lukekaa.

Wednesday, May 10, 2006

Arrested development?<-------------------------- Siis mitä vittua on tapatunut LaToya Jacksonin nenälle. Näyttää jotenkin tutulta :)

Tuesday, May 09, 2006

No such thing as a free naked lunch

Julkisuudessa paljon huomiota saanut saksalainen peniksenpopsija tuomittiin elinikäiseen vankeuteen.
Kyseessä siis se kaveri joka löysi netistä tyypin joka vapaaehtoisesti lähti mukaan kolmen ruokalajin illalliseksi. Mistä vielä itse oli mukana nauttimassa ainakin alkuruuan. Niin siistiä kun kannibalismi on niin maailma on varmaan parempi paikka näin että toinen näistä sankareista istuu ja toinen on ottanut osaa ruuansulatusprosessista....

Monday, May 08, 2006

It´s raining tomatoes

Hell yeah! Sain buukattua itseni pohjoismaiden suurimmalle stand-up festarille 19.05.2006 Kong klubille. 10 päivää aikaa duunata materiaali kasaan, jännää tulee. Tämä vasta kolmas kerta ikinä kun tätä kokeilee ja ensimmäinen kerta på finska. Eli Kong klubilla kumahtaa :)

http://www.tomaattejatomaatteja.com/

Otto ja koulutytöt

Miksi Otto tykkää japanilaisista koulutytöistä?
Koska Ottohan on lonkero!!!!!

Paras.Vitsi.Ikinä.

Sunday, May 07, 2006

Opittuja

Se että et ole nähnyt kaveria kymmeneen vuoteen ei tarkoita sitä ettei voisi viihdyttääkseen itseään heitellä tyhjiä tuoppeja hänen syliin. Toisaalta hänen kaverit jotka ei sinua tunne saattaa suuttua ja heittää sinulle tuopin otsaan. Ensimmäistä kertaa tulet kiitäämään saatanaa muovituopeista.

Avoin kirje makasiininpolttajille

I get it, oli kiva polttaa makasiinit ja saada siitä kusipäisesti sitä samaa julkisuutta minkä inspiroimana varmaan toimitte. Sääliksi käy hamppumarssiin osallistuneita lauantaina jonka ilman te savullanne häiritsitte. Mulla on teille kuitenkin yksi pyyntö. Ensi perjantaina Ooppera. Please.

P.s. Onkohan terrorismiin yllyttäminen rikos?

Friday, May 05, 2006

Varoitus heikosta äänenlaadusta

Red Hot Chili Peppers bassist Flea recently made a statement on the band's web site, pissed off about the recent online leak of the forthcoming RHCP Stadium Arcadium. Says Flea, "If you download it now ... you will be getting a pale imitation of the record…It will be of the poor sound quality of the technique they used to get it on there and that will break my heart. We worked for a year and a half to make the epic record of our lives." The album is set to hit stores this Tueday, May 9th.

Tästä voimme siis oppia että levy kannattaa ladata vasta julkaisun jälkeen, paremmat soundit ja kaupan/varkauden päälle saa vielä skannatut kannet. Paska levy lienee joka tapauksessa.

Havainto

Huomasin tänään röökitauolla työpaikan sisäpihalla itsestäni huolestuttavan piirteen. Pari nuorta istui meidän oven vieressä ja nautti lounasta ja katsoin että mitä helvetin roskaväkeä taas parveilee. Pojalla mustaksi värjätyt puolipitkät hiukset ja musta bändipaita. Tytöllä vähän vastaavat vetimet ja muutama tatuointi.
Ottaen huomioon että vielä pari vuotta sitten oli itselläkin mustaksi värjätyt hiukset ja olen ostanut viimeisen kuukauden aikana kolme bändipaitaa ja mulla on vasen käsi tatuoitu niin tämä on huolestuttava kehitys. Olen tulossa vanhaksi.
No heillä oli jalassa Lassila & Tikanojan housut joten tällä kertaa oli onneksi kyseessä ihan pesunkestävää roskaväkeä.